Laagdrempelige sponsormogelijkheden voor lokale en regionale bedrijven


  • Laagdrempelige sponsormogelijkheden voor lokale en regionale bedrijven

AV Gouda wil van het NK Masters een win-win-win maken: atleten maken kennis met Goudse bedrijven, het NK Masters loopt financieel goed en lokale ondernemers profiteren door meer naamsbekendheid en meer omzet. Met deze eenmalige actie krijgen ondernemers tegen lage kosten drie jaar lang een hoge attentiewaarde via een full-colour spandoek. In het eerste document (3 pagina’s) hieronder leest u meer over deze actie. In het daaropvolgende document (9 pagina’s) leest u meer achtergrondinformatie over AV Gouda en het NK Masters.

Actie sponsordoeken:
Actie-sponsordoeken-bij-AV-Gouda-ivm-NK-Masters-2017-2018-2019

 

Achtergrond AV Gouda en NK Masters:
Achtergrond AV Gouda en NK Masters

Share :
Related Posts

Leave Your Comment